Els pastors músics

El Nadal s’apropa i arriba a cada racó de la nostra vida quotidiana. Les festes, els àpats, les fires, el pessebre, l’anar a mercat i fins i tot les programacions culturals són especials per aquestes dates.

L’Auditori de Barcelona i els Museus de Barcelona no són una excepció i tenen una programació específica per aquestes dates. Les nadales i la tradició coral tenen un protagonisme destacat a les sales de concert i esglésies. I al Museu de la Música, el pessebre i els pastors músics que en formen part són el punt de partida d’una magnífica proposta adreçada a infants de 6 a 12 anys: el taller Els pastors músics (reserva per correu electrònic)

pastors_musics2-1

El taller, de tot un matí, fa una visita guiada a la col·lecció permanent i construeix un instrument per a cada participant.  Els instruments del taller són el tamborí, flabiol, pandero, panderetes, flauta i simbomba, instrument presents al pessebre del museu per mitjà dels pastors músics.

A cada edició del taller se’n construeix un d’aquests instruments. Repetir al taller any rere any té premi, la col·lecció complerta d’instruments dels pastors músics. 

El taller, ideat pels serveis educatius de l’Auditori i el Museu, compta amb la direcció de Xavi Lozano, expert quotidiafonista que dissenya els instruments i en dirigeix la construcció durant tot el matí.

els-instruments-impossibles-de-xavi-lozano-arriben-al-30-nits

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s