Concertosparabebes, els pioners són a Barcelona!

Aquest cap de setmana aterren a Barcelona i Sabadell Paulo Lameiro i la companyia Concertos para bebes, pioners dels concerts adreçats a infants. Amb dos concerts dissabte al Mercat de les Flors i tres diumenge a La Sala de Sabadell, la companyia torna a Catalunya de la mà d’El Més Petit de Tots, festival de referència en les arts escèniques per a infants.

Fidels al nom de la companyia, les seves propostes són concerts per a infants de zero a cinc anys, on ofereixen un repertori a l’espectador, que combina música instrumental i música vocal, vestuari, coreografia, il·luminació, al servei d’un programa de concert ric en colors, contrastos, sonoritats. I en aquesta ocasió  l’espectacle ens presenta música des del Renaixement fins a la improvisació! 

Repertori, ritme, posada en escena, participació i una interpretació musical precisa caracteritzen una proposta artística en la que la música s’ofereix als infants amb una calidesa i proximitat extraordinàries.

concertos_para_bebes_1

Si teniu l’oportunitat de gaudir d’algun dels concerts a Sabadell (al Mercat de les Flors les localitats estan exhaurides) gaudiu-ne i expliqueu-nos-ho! I si no llanceu-vos a conèixer qualsevol de les propostes del El Més Petit de Tots, un festival que reuneix des de fa anys propostes d’una gran qualitat artística per als més petits.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s