Propera parada: Iruña

A punt de començar el pont de tots sants, i anem de viatge a Pamplona-Iruña, per a completar l’edició del documental “Paisatges sonors: infància, so i recerca”

Paisatges sonors és un projecte de recerca sobre el món sonor i la infància en l’etapa 0-3 que han dut terme conjuntament la Llar d’infants El Pi del Soldat de Sant Pol de Mar i les escoles Printzearen Harresi i Mendebaldea de Pamplona. 

Després de gairebé dos anys de treball conjunt i de documentació pedagògica disposem de més de dues centes hores d’enregistrament. D’aquestes, una petita part formarà el documental amb el que, a través d’una pantalla i uns minuts d’audiovisual, provarem d’apropar el riquíssim procés de documentació que ha dut a terme tot l’equip de Pamplona i Sant Pol i, és clar, en JoanM Chouciño com a músic i musicòleg del projecte.  

Aquesta és la bonica i interessant feina que tenim davant nostre. Seleccionar,  veure, organitzar, narrar mil històries i moments en un sol document audiovisual tractant d’obrir la mirada dels adults sobre els mons i els llenguatges de la infància.

2 pensaments sobre “Propera parada: Iruña

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s