Concert de Primavera a l’Era Restaurant

2016-04-17 09.16.38.jpg

Diumenge 17 d’abril, a la carpa de L’Era Restaurant d’Arenys de Munt, vam presentar el Concert de Primavera en família, a càrrec de JoanM Chouciño.

El concert, amb una arpa al bell mig de l’escena i el públic, grans i petits, envoltant-la ben aprop, va incloure música tradicional celta, improvisacions sobre música barroca i l’exploració en viu de l’instrument per part dels infants.

Aquest concert, el primer del cicle “Les 4 estacions” de JoanM Chouciño amb l’arpa, s’inspira en la vitalitat i joventut de la primavera. Sobre la base sòlida de l’harmonia i el ritme fa sorgir melodies improvisades, canviants, que apareixen i desapareixen de l’escena mentre l’energia rítmica manté la seva presència i lideratge.

La carpa de l’Era Restaurant va esdevenir un espai idoni per a gaudir d’un matí primaveral a un espai ple d’estímuls sensorials: el jardí, la música de l’arpa i els ocells, la interacció dels infants i la participació de les famílies van fer que el concert fos una veritable experiència multisensorial per a viure i compartir en família.

Famílies, ha estat un gran plaer compartir música per a tots i totes i us esperem al proper concert!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s