Juliol

Som al Juliol i Músicaperanadons ha acabat el curs escolar. És moment de fer balanç i programar el curs vinent.

Durant aquest curs, i vam començar al mes d’abril, hem tractat diversos temes d’aprenentatge musical infantil, hem proposat músiques per a gaudir durant el cap de setmana i hem provat de comunicar a través de la xarxa un projecte que ens apassiona i que volem compartir en viu amb les famílies de La Vallalta, del Maresme i totes les que vulgueu seguir-nos. Ara treballem intensament per a fer possible que el setembre comenci el curs de músicaperanadons,  sessions setmanals de música per a nens i nenes acompanyats de la seva mare o pare i que aquest projecte soni molt bé més enllà de la xarxa.

Deixem de publicar, temporalment, al bloc, twitter i facebook, però no deixem de treballar. Us convidem a rellegir les entrades, a fer comentaris, pregujntes, crítiques i opinions per a fer créixer el bloc i, sobretot, el projecte musical i educatiu amb les aportacions de tots. Perquè a musicaperanadons pensem que per a educar un nen cal la tribu sencera!

Us convidem a escoltar Juliol, de Txaikovsky, per a piano sol i us desitjem unes molt bones vacances d’estiu en família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s