Cotton Tail, de Duke Ellington amb Ella Fitzgerald

L'estrella de la fama de Duke Ellington
L’estrella de la fama de Duke Ellington al Passeig de la fama de Hollywood (Foto credit: Wikipedia)

El tema de la setmana han estat les paraules. Posem paraules a Música per a nadons perquè presentem un projecte que es desenvolupa sense paraules, només a través de la música. Això si, la veu hi té un paper molt destacat.

La Música a casa per al cap de setmana és, en aquesta ocasió, música vocal sense paraules, o si més no, majoritàriament sense paraules. El tema de la setmana ha estat la funció de les paraules en l’aprenentatge musical, a música per a nadons.

Utilitzem la veu sense paraules per a aprendre música, i a vegades utilitzem la veu sense paraules per a fer música com a la Música de la setmana Es tracta d’una composició instrumental de Duke Ellington, Cotton tail, interpretada pel mateix Duke Ellington, la seva orquestra i la veu de l’Ella Fitzegerald.

La proposta d’aquesta setmana és per a ballar al ritme frenètic de la composició, escoltar els diferents solos instrumentals tot canviant de moviment a cadascun d’ells, i seguir el swing de la composició gronxant-se amb tot el cos, aprofitant l’energia i direcció d’aquesta interpretació.

Bon cap de setmana i a ballar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s