A Flower is not a flower, Ryuichi Sakamoto

El tema de la setmana ha estat la son, els somnis, què fan la nostra oïda i el nostre cervell mentre dormim. Hem descobert que la placidesa del somni dels infants és molt activa, un moment en que comprenen i organitzen els sons a través de l’escolta.

La proposta musical per al cap de setmana és una obra amb un títol molt poètic, A flower is not a flower de Ryuichi Sakamoto. Amb aquesta música us proposem un joc de tacte i carícies: jugueu a interpretar A flower is not a flower sobre el cos del vostre nadó, nen o nena . Experimentar amb sons lents, amb el tacte com a sinònim del so, i a diferents punts del cos, representant les diverses altures del so. Amb un sol dit o a tots alhora, depenent de la densitat del so que escolteu. La reiteració d’idees musicals i la seva progressiva modificació, desenvolupament, esdevindran un lleu massatge. Poc a poc descobrireu el lent ritme intern d’aquesta obra.

Molt bon cap de setmana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s