És personal

Aviso, l’escrit d’avui és molt personal.

Gairebé han passat dues setmanes des de la 14ª Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta, i també de les Sessions de Música per a nadons a la Fira.  Prenent aquest temps tenim prou perspectiva per fer-ne un balanç. Estem molt satisfets de com van anar les tres, gaudint a totes de la música amb nadons, nenes i nens, mares i pares. Sorpresos per la dinàmica de treball, en altres moments embadalits per la música, o immersos en el moviment i la dansa, han estat tres experiències úniques que encara tenim ben presents.

Com us deia, això d’avui és molt personal, perquè han estat moltes les persones que van fer possible aquestes sessions i a les que avui volem dedicar aquesta entrada als nadons, nens i nenes, mares i pares. Darrere de les sessions hi ha encara més gent, i us la volem presentar. Hi feu un cop d’ull?

Música per a nadons, 14ª Fira de la Maduixa

Un pensament sobre “És personal

  1. Asun diu:

    Gràcies a vosaltres. Va estar una experiència molt grata i tant la Júlia com jo vam gaudir moltíssim i ens va encantar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s