Comprenen, els nadons, la música?

Fa poc que ha nascut el blog de Música per a nadons. Hem publicat notícies i gestionat la inscripció a les Sessions de la Fira de la Maduixa de Sant Cebrià, amb gran èxit. Volem, però, oferir més continguts per a la reflexió als nostres seguidors, així com convidar-vos a la participació i al debat.

Volem parlar de música i d’art, de la seva funció i ús social, en la vida quotidiana de les persones, grans i les més petites i, és clar, de pedagogia de la música.

Per a començar, us volem proposar una pregunta: Comprenen, els nadons, la música?

Pot semblar una pregunta retòrica, perquè nosaltres fem Música per a nadons, però no ho és perquè d’aquesta en sorgeixen mil interrogants més que ens hem plantejat i que suposen el cor del nostre projecte. Per exemple: comprenen, el nadons, la música? i si no és així, cal comprendre-la  per a gaudir-ne? Per a què els serveix? I a nosaltres? Qualsevol música és apropiada per als nadons? I tornant a la comprensió, poden els nadons comprendre una música que els seus pares no comprenen? Què significa comprendre la música?

Redes, el programa que dirigeix Eduard Punset, va plantejar algunes d’aquestes i d’altres preguntes a la psicòloga i investigadora canadenca Sandra Trehub  en el darrer programa emès diumenge 21 d’abril i que us enllacem a continuació, que té per títol Los bebés comprenden la música.

 

Redes – Los bebés comprenden la música

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s